Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader. Jag kokade det till 116 grader, står inte så i receptet men det funkade bra
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Blanda inte degen för länge – degen ska bara gå ihop. Hummersoppa fylld med räkor, dill, västerbottenost, krasse, ramslöksolja samt syltad rödlök & fänkål
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Idag blev det nytt glassexperiment och jag är nästan ännu mer nöjd än förra gången. Om du vill ha glass med chokladsmak – börja med att hacka chokladen och koka därefter chokladsåsen enligt receptet – ställ kallt
Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.