Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Jag valde ett säkert kort, Korvstroganoff, det kan man väl knappt misslyckas med överhuvudtaget. Detta är ju såklart en smaksak så smaka av din korvstroganoff så den blir som du vill ha den
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan
Idag blev det korvstroganoff till middag. Gjorde den med stark korv jag använde chorizokorv men det går bra med andra kryddstarka korvar också använd din favorit
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Sätt igång riset. Skär falukorven i bitar och värm under tiden upp grytan med en klick smör i. När smöret smält kan du hälla i den skurna falukorven, steka den tills den blir varm på medelhög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.