Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Ett nytt favoritbröd. 0,5 dl nyponskalmjöl. 0,5 dl nyponskalmjöl. Det går faktiskt inte att tro att de här saftiga och smakrika frallorna är helt glutenfria (utan mjölmixer såklart och vetefria)
Dags för ett nytt brödrecept. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Saftiga och goda. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar. Och jag har helt snöat in på pajskal av kikärtor eller bönor, för de är helt suveräna
Idag tänkte jag bjudaer på en paj av det maffigare slaget. Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé
Mixa till ett mos och servera till nystekta plättar eller kanske en god gröt. Godmorgon. Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.