med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Servera medfärskafrukter som du delat i bitar och marinerat i pressad lime och färsk hackad mynta. Det är vid sådana tillfällen det gäller att tänka i nya banor och det tyckte vi, och våra gäster, att vi lyckades ganska bra med
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärska bär och frukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen och gratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillen med öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Att blanda favoritfruktermed vatten eller saft och låta glassarna stå i frysen ett tag för att sedan njuta av de magiskt goda och samtidigt lättgjorda glassarna är ett vinnande koncept
Ta dom färska basilikabladen och tryck ner dom mellan tomaterna, längst med sidorna. -) men med dom ingredienserna så kan det ju inte bli annat än gott
Skala räkorna och lägg dem en kort stund i kokande vatten med risvinäger och salt. Fukta rispappren med sprayflaska eller mellan lätt fuktade kökshandukar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.