Lägg ner dillen och kräftorna, rör runt och smaka av med salt. Sila bort citronvattnet från grönsakerna (sila gärna ner det i en burk och spara i kylen för att använda en annan gång)
Idag firar jag sommaren med en riktigt härlig fisk- och grönsaksrätt. Med en skummig pepparrotssmakande äggsås till blir det en rätt som platsar till helg
På tal om mat så åt vi en fantastiskt fin torskrygg häromdagen. Har man en sådan fin bit fisk så vill man ju "förstöra" den så lite som möjligt så jag körde den bara i ugnen med lite smaksättning, enkelt och gott
Halstrad torskrygg. Smaka till sist upp med några droppar ättika och salt. Blanda upp ett ägg på högsta effekt i en matberedare eller med visp tills att det blir fluffigt
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.