Förra året gjorde jag en hallonpannacotta som var ooootrooooligt god. I år kommer jag att göra den igen för att det är en sån klockren nyårsdessert och för att jag redan nu dreglar när jag tänker på den
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsylt med massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Det finns bara en enda person jag känner som kan njuta av efterrätt så innerligt att man börja fundera på om hon skulle kunna offra sin egen mamma för en liten bit till
Nu är Nyårsdesserten klar. I år ska vi ha med oss dessert till nyårsbordet dit vi är bjudna. . Ett kul koncept när man delar på menyn, är en tradition som vi haft med andra familjer
Rårörd rabarbersaft är nog den godaste saften. Perfekt om man har mycket rabarber och det hade Martins mamma som ringde i veckan och frågade om jag ville ha
Årets näst sista dag och jag blir lite sentimental när jag tänker tillbaka på året som gått. Det har varit ett händelserikt år som gått både upp och ner men när jag ser tillbaka på detta år så måste jag säga att det är ett av de roligaste åren jag haft på länge
Rårörd Lingondricka. December månad är helt underbar. Bara uppladning inför julen och allt är så mysigt. Dock hade det varit ännu bättre med lite snö, men den kommer väl får vi hoppas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.