Nyårsdessert med champagne, hallon och choklad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Champagnemousse1 tsk gelatinpulver 1 msk vatten, kallt 3 dl vispgrädde 1 dl champagne 1 äggula 0,75 dl florsocker
  • 1 Champagnegelé1 tsk gelatinpulver 1 msk vatten, kallt 1,5 dl champagne 0,5 dl strösocker
  • 1 Hallon- och limecoulis200 g frysta hallon, tinade 1 limefrukt, saften av 0,5 dl strösocker
  • 1 Brownie150 g smör 250 g strösocker 70 g kakao 3 g salt 3 g vaniljsocker 110 g ägg [2 st] 60 g vetemjöl
  • 1 Browniesmulor25 g smör överbliven brownie
  • 1 Till garnering färska hallon, som styckfrysts över natt guldpulver färsk citronmeliss

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.