Sätt ugnen på 175 gr. Vispa smöret smöret vitt och fluffigt, blanda ner sockret och sen ägget. Vispa så att det blir bra blandat, och sen tar du och häller i Nutellan
Åter igen så ligger jag efter i "schemat", dessa kakor var nog över 2 veckor sen jag gjorde. Frös in dom och har idag tagit fram dom då vi ska ha Halloweenfika med familjen idag
Nu kallar jag kakan nutellakaka, men jag använder i själva verket en ekologisk variant av chokladnötkrämen, eftersom den ”vanliga” har en väldigt omysig innehållsförteckning (flera ekologiska varianter finns, bland annat har Coops Änglamark en hasselnötskräm som är god och prisvärd)
Värm nutella och linolada genom att placera dem i en skål med varmt vatten. 2. Vispa 4dl vispgrädde väl (men inte för länge) tillsätt florsocker och philadelphia (vispa ihop alla tre ingredienser)
Har ett gäng Nutella-galna tonåringar i huset och kom en dag att tänka på en kaka/tårta innehållandes en hel massa Nutella som jag bakat några gånger förr för säkert 10-15 år sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.