Nut free Chocolate & Vanilla layered Cake, and a new furry family member ♥
Love Raw
Love Raw
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 cup dates
  • 15-30 min
  • 30 min
  • 2 cups of water
  • 1 cups
  • 3 bananas
  • 2 small pinch
  • 3 tsp light
  • 0.5 cup mel
  • 400 g avocado
  • 4 avocados
  • 1.5 cup water
  • 1/3 cup mel
  • 7 tbsp
  • 2 pinches of pink Himalayan salt
  • 5 drops of Mint essence
  • 1 cups vi
  • 3-4 pinch
  • 2 cups
  • 6 tbsp water
  • 2.5 dl riven cocos
  • 1 dl dadlar (urkärnade och blötlagda i 15-30 min)
  • 4 dl vatten
  • 2 dl cocosflingor
  • 3 bananer (ca 300 g)
  • 2 nypor rosa Himalayasalt
  • 0.5 tsk äkta vanilj
  • 3 tsk Agave nektar
  • 2 tsk Solroslecitin
  • smält
  • 100 g krossat Kakaosmör
  • 1 dl som smält
  • 70 g Kakaosmör
  • 400 g avocado
  • 4 st avocados
  • 2 nypor rosa Himalayasalt
  • 2.5 dl vatten
  • 7 msk Agave nektar
  • av
  • 2 dl raw Kakaopulver
  • 2 msk Mesquitepulver
  • 5 droppar mint essens
  • 2 dl (ca 200 g) kallpressad Cocosolja (hård men mjuk nog att gröpa upp med en sked)
  • 3-4 nypor rosa Himalayasalt
  • 4 msk raw Kakaopulver
  • 4 dl dadlar (urkärnade och blötlagda i ca 20 min)
  • 6 msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.