4 st färska fikon. 4 st färska fikon. . Ett gott drinktilltugg som går bra att göra ett par timmar i förväg, täck med folie och låt stå framme så kommer ostens smak fram bättre
Det är mörkt och halv eller helblött ute – lika bra att förbereda att det snart är advent och jul. Dags för att försöka få till bra naturligt glutenfria lussebullar
Vi firade ju lite här i söndags som ni kanske läst, men som det firarglada paret vi är så kunde vi naturligtvis inte hålla oss från att smygstarta redan på lördagskvällen
Degen ska kännas kletigare än vad du föreställer dig – hellre för kladdig än för fast. Det går bra att använda andra naturligt glutenfria mjölsorter som du har hemma
Brödet är lättbakat, naturligt glutenfritt, och väldigt gott. 50 g färsk jäst. 50 g färsk jäst. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligt glutenfritt, milt för magen och är basiskt. Ett saftigt, rejält och gott bröd som mättar till frukost eller som matbröd
Ta dom färska basilikabladen och tryck ner dom mellan tomaterna, längst med sidorna. Ingredienser2 kg tomateren näve färsk basilikaen stor vitlökhavssaltolivoljaBörja med att dela tomaterna i mindre delar
Här hemma blir det en och annan pannkaka under mina Trollveckor och även om det inte stör mig att stå och steka pankisarna så är det rätt skönt att vi nu fått en ny favorit här hemma
Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligt glutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär. 1 tsk kakao (om du vill ha en extra mörk limpa – kan uteslutas). 1 tsk kakao (om du vill ha en extra mörk limpa – kan uteslutas)
1 knippe färsk mynta. 1 knippe färsk koriander och/eller asiatisk basilika. Skala räkorna och lägg dem en kort stund i kokande vatten med risvinäger och salt
Servera tillsammans med pressad potatis, citronklyfta, grönsaker och gärna några färska räkor. 700 g färsk lax utan skinn och ben (gärna mittbiten). 200 g färsk bladspenat. 150 g färsk parmesanost. 700 g färsk lax utan skinn och ben (gärna mittbiten). 200 g färsk bladspenat. 150 g färsk parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.