Nudlar med grönskande röra, spenat och räkor
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 - 3 portioner nudlar av valfritt slag - kanske sjögräsnudlar för dig som är försiktig med kolhydrater
  • 100 g färsk spenat - sköljd och torrslungad
  • 35 - 40 g grönt av valfritt slag - jag tog alltså dillstjälkar, ruccolastjälkar, några persiljekvistar och lite spenat
  • 50 g färskriven långlagrad parmesan
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 2 stora äggulor eller 3 mindre - mitt jätteägg innehöll 2 gulor så det blev 3 för mig
  • 1½ dl valfri grädde - jag använde LF vispgrädde
  • lite salt och en aning peppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.