Den blev faktiskt sjukt god, och gick fort när man väl hackat lite grönsaker. Smaka av med samma kryddor du använde till köttfärsen, och när det smakar bra lägger du ner nudlarna och låter dem koka med så länge som de ska koka
Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 4 kycklingfiléer 250 g sojabönor 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Och det blir nog samma visa idag, när det är en utetemp på 25 grader i skuggan får man helt enkelt strunta i att dammråttorna dansar jenka på golvet, att strykhögen snart har vuxit ikapp mig och att fönsterna är så skitiga att man knappt kan se ut igenom dem, det får liksom vänta
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.