Nubberöra, ost toast med löjrom och laxceviche på nytt sätt.
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk Abbas Mästar Matjesill mildkryddblandning
  • 1 st liten kokt kall potatis
  • 1 st hårdkokt ägg
  • 15 st gräslöksstrån från pkt
  • Lite hackad dill
  • 1 pkt Dill & Lök knäckesticks från Fjällberget Bageri
  • ev salt och peppar
  • 4 skivor gravad eller färskrökt lax
  • 8 st små coctailtomater
  • 8 st 2mm tjocka skivor färsk gurka
  • 1 st ekologisk lime
  • 1 st salladslök
  • Lite dill och persilja
  • salt och peppar
  • 1 msk Hultbergs milda senap
  • 1 krm rödvinsvinäger
  • 1 msk solrosolja
  • Lite mer än ett krm hackad dill
  • 4 skivor rost bröd
  • 1 liten burk philadelphiaost
  • riven västerbotten ost
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 1 liten burk löjrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.