Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga ochdet brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Rör ner honungoch vaniljpulver. Koka upp blåbären med citronsaften en halv minut. I torsdags var jag bjuden på releasefesten för Ann Fernholms nya bok, Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar
Men vad tusan, nu har vi ju passerat nyåret snart är det väl vår igen. Lägg i köttbullarna, lyft pannan ochsnurra runt den så att köttbullarna liksom slungas runt och tar form
Det han framhöll med detta kött, förutom att ICA ställt samma krav som vi har i Europa på anitibiotikamängder och hormomer, var att djuren går ute i värmen HELA året och äter gräs, vilket gör att det smakar så mört och gott - kan inte annat än att hålla med, exempelvis lades en chuckroll - eller ett högrev - på grillen som en biff och grillade till rött, det smakade underbart
Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.