I mina försök att återskapa något som i grunden är gjort på de livsmedel som vi undviker mest, så har jag äntligen lyckats med just denna alternativa klassiker
Nu har jag min alldeles egna och jag är sååå glad. Nu händer det stora saker i mitt liv. Förut hade pappa en som jag fick låna och när han sen sålde den så fick jag gå tillbaka till digitalkamera
Fräs ett par minuter (på övre medelvärme. Kasslergratäng med tomat, ost och sånt. Ös lite riven färsk basilika ovanpå och servera med sallad (för nu jobbar vi ju GI
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Knåda degen kraftigt i några minuterså att glutentrådarna blir starka. Tillsätt vatten, olivolja och salt (eventuell honung om du vill ha det) och vetemjöl, lite i taget
Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.