Nu ska det bara puttra någon minut annars blir det skosula. AnnaMaria skrev om lever och då kom jag på att jag lagade det för ett tag sedan men inte lagt ut det
Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present"
För ett par veckor sedan besökte jag också ICA. Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Fler recept från Kungsörnen hittar du här. " Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Man måste inte ha gelé på tårtan så detta steg går att utesluta. Nu har jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.