Eftersom vi nu är så måna om er, våra fina läsare, så bjuder vi idag på ett tips på hur ni kan få njuta av goda nybakade bullar till frukost i helgen, eller mitt i veckan också för den delen
Så nu sitter han här. När man har recept på baugetter och sonen flyttar ut. Efter att ha frotterats och kamperat och dispyterats dagligen i tjugotvå år känns det i mammahjärtat när barnen flyttar ut
) Så därför har vi haft ett recept som vi velat prova liggandes ganska länge nu, i receptet behövs nämligen Jack Daniels whisky och den kan inte ersättas av sorter som t
Nu är det ju inte jag som tapetserar utan jag assisterar mest. Nästa gång vi flyttar kommer vi. Låt svälla i ca 5 minuter. Kör biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter
Red med maizena till önskad konsistens och låt såsen koka ihop några minuter. ) Jodå, det går faktiskt att göra en potatisgratäng i mikron på 15 minuter. (Jag läste att detta skulle ta ca 25 minuter men jag tror att jag hade filén i ugnen mer än 40 minuter). Ta ut filén, vira in den i aluminiumfolie och låt den vila i 10 minuter före servering. Tillaga på crispläge i 15 minuter. tillaga i vanlig ugn, 175 grader ca 45 minuter)Mortla de fyra pepparsorterna till såsen. Strö riven ost ovanpå och grädda i 13 minuter, fyll sedan på med 1 dl grädde och grädda 2 minuter till. )Mandelpotatisgratäng med västerbottenost - klar på 15 minuter i mikronHelstekt fläskfilé kryddad med fyra sorters peppar 15 minuter
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Nu lär det bli en hel del lek där i sommar. God kväll. Vilken varm och skön dag vi haft idag. I och för sig ingen sol men nästan 20 grader och knappt någon vind
Om man inte har en vän som kan bistå med en burk så har Pain de Martin/ Sveriges surdegs konung en surdegsskola Kolla in hans lilla surdegsskola, hur man skapar en surdegsgrund Peppad surdeg
Notera redan nu att du behöver ett steksnöre. Tandpetare blir för spretigt och fyllningen kommer inte att hålla sig kvar inuti lika bra som med steksnöre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.