Nej, det måste jag inte, men det är onekligen väldigt gott ihop med de flesta bär och frukter. En hel del har jag fryst in, men det har också blivit en del sylt, den här t ex med extra smaksättning av mörkt muscovadosocker, som gav fyllig smak
), sen flöt mina havrecoockies ut till en enda gegga, så jag fick ofrivilligt förvandla dem till cake-pops, och sen som kronan på verket lyckades jag med konststycket att koka över min frukostgröt över hela spisen
Underbart god kolasås med salt och valnötter. Smält smör och socker försiktigt i en kastrull. Häll ner "grädden", låt koka upp och småputtra i ca tre minuter
För någon vecka sedan upptäckte jag en nyhet i butikshyllan, en påse med melonkärnor, som lär vara lika nyttiga och fulla med bra fettsyror som kusinen pumpakärnor
Vispa ägg med strösocker, farinsocker ochmuscovadosocker. Smält smöret och låt det svalna något. Det blir inte lika pösigt som när man bara har strösocker men det är viktigt att ägg och sockerblandningen ändå är helt slät
Det finns massor med olika sorters senap att välja på i affärerna, och även på apoteket som gör sin. Blanda senapsfrön ochmuscovadosocker i en mixerskål
Jag utgick från receptet på extra chokladiga cookies men ville ha dem med lite mindre chokladsmak, lite mindre smuliga och så ville jag använda mörkt muscovadosocker, och efter alla ändringar blev det ju ett helt nytt recept
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.