Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Choklad- och kaffeglasyr. Rör samman de torra ingredienserna för sigoch de blöta för sigoch sedan blandar man ihop de tillsammans
Jag bytte dock ut mjölet mot Manitoba Cream, ett mjölsort som ger saftigareochluftigare bullar. Jag följde Kungsörnen recept, alltså det klassiska receptet som finns på mjölpåsen
Bästa långpannebrödet med olivolja, timjanochflingsalt. Ett perfekt bjudbröd till soppa eller buffebordet eller bara att äta som det är med lite smör och en bit ost
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Klassisk krabbsåsHovmästarsås, gravlaxsås, krabbsås – kärt barn har många namn
Novembertemat för utmaningenMånadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt. Villni läsa och se fler av minabidragtillMånadens sötsak, så finns de här
Jag har börjat testa en hel massa nya recept på saker som jag ska ställa fram på julbordet och en ny favorit är julköttbullarna som jag gjorde i helgen
I år bakade jag lussekatter utan kesella och de blev minstlikaluftiga, saftiga, mjuka och goda. Delvis tror jag att det beror på att jag använde rumsvarmt smör istället för smält
Egentligen kalasade jag ochmina kollegor på tårtan i går men tänkte bjuda er på receptet i dag. Så sparkar vii gång underbara maj med en schwarzwaldtårta, som också får bli det första receptet som månadens bakbloggare hos Baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.