Lös jästen i det fingervarma vattnet. Tillsätt olja, salt, socker och majsmjöl. Låt jäsa i 15 min. Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta degen på bakbordet tills den är smidig
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 1 zucchini 1 aubergine 1 morot 2 paprikor (gärna olika färger) 200 g potatis 250 g champinjoner 1 förp krossade tomater (à 400 g) 1 msk tomatpuré 1 dl olivolja 2 dl vatten 2 tsk oregano 2 tsk salt 1 tsk nymalen svartpeppar Tillbehör bröd fetaost ev tzatziki Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Den här förträffliga kikärtsgrytan var väldigt enkel att röra ihop. Idén till receptet kommer från ett recept på en liknande gryta som som jag hittade på 'Tasteline' (se här)
Indisk grönsaksgryta 2 port. Indisk grönsaksgryta 2 port. Gryta på gröna blad. Jag ber alltid att blasten ska få sitta kvar när jag köper rödbetor hos någon lokal odlare
Skala potatisen. Hacka upp i stora tärningar. Haricotsverts delas i två eller tre delar. Hetta upp olja i stekpannan och stek potatis och haricotsverts med spiskummin, kanel och koriander
Denna färggranna nordafrikanska gryta med champinjoner och sensommargrönsaker passade jättebra att göra nu när vi har skördat de sista grönsakerna i trädgårdslandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.