Låt koka upp igenoch smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka några minuteroch häll av vattnet. Nässlor är så otroooooligtnäringsrikt, så jag tycker absolut du ska ut och plocka på dig på en gång
Häll imatlagningsgräddenoch fonden i grytan. Det var tummen upp, jag eller vigillarverkligen grytor perfekt att ta tillnärfantasin tryter och så bra närdetblir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln ochvaniljsocker. Vispa ägg och socker. Rör ner idetuppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja
Inlagdsillikrämig sås håller ungefär en vecka, om burken förvarasi kyl. Innansillen blandas med romsås måste den läggas in, för annars smakar silleninte mycket
Isin bok lyckas Giulia Enders förmedla både massor med fakta, matvettoch toavett. Vi rodnar upp över öronen om magen börjar "prata", och skäms nästan ihjäl oss om det råkar höras ett plums bakom toarumsdörren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.