2 a
plats i ”Bakning och Dessert”-kategorin samt fick en hedersvärd omnämning förra året vilket jag är mycket tacksam över Dock har det inte riktigt gått hela vägen och jag står ännu prislös. Det vore verkligen fantastiskt kul att vinna ett av deras priser och jag skulle bli så otroligt glad ifall du skulle vilja nominera Sockerrus i år. Konkurrensen är hård och det finns verkligen väldigt många fina bak- och matbloggare idag vilket jag tycker är så himla kul. När jag började blogga för 3,5 år sedan så fanns det inte så många bloggar alls så det har verkligen exploderat senaste åren. Några av de bakbloggar som finns går att se på min långa blogglista jag har här på bloggen, spana gärna in den.
Vad passar därför bättre än en kladdkaka till fredagsmyset. I onsdags, på Valborgsmässoafton gjorde jag en supergod kladdkaka med den goda kombinationen av sött och salt, choklad och kola
Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff ellerentrecote (som man skär i bitar). För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik
En s-more cake eller fudge brownie-paj med marshmellows. Jag tänkte komma och liva upp eran tisdag med en riktig sockerchock, jag lever nämligen efter det mottot att det är i början av veckan vi behöver positiv energi och sötsaker som allra mest
Där behöver den stå några timmar innan den är klar att dekorera och serveras, lika god som efterrätt eller till en kopp te eller kaffe på eftermiddagenellerkvällen
En ljuvlig bountykaka eller kokoskola kaka med mörk chokladganache. Lycklig och full med bakglädje var det dags att inta det gustavianska köket och idag har det bakats något så gott som en kladdig kokoskola kaka med mörk chokladganache
Som så ofta förut - middagen efter kvällsträningen behöver gå fort för då är man hungrig. Stek vid sidan ett hamburgerbröd per person eller något gott surdegsbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.