instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
And this ice cream is just as good as the pie. pie. För en sak som i vintras gjorde mig enormt frustrerad och delvis bidrog till lite tappat bloggintresse från min sida är den har skillnaden mellan hur bilder ser ut på en PC och en sak från Apple
Botten. Sätt ugnen på 200°C. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen med degkrokarna på en elvisp. Lägg en rund bit bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter (för ca 10 bitar)
Vispa ihop cream cheese, hälften av grädden (ungefär), socker och citronjuice. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”nobake”)
Till efterrätt gjorde jag en Banana CreamPie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana CreamPie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.