Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”nobake”)
Får jag fresta er med en "nobake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
200 gram havrekex (typ Hobnobs). 200 gram havrekex (typ Hobnobs). Jag är så inspirerad av danska Maja Vase och har försökt mig på att göra lite bakverk som liknar hennes
Tills dess så nöjer jag mig hursomhelst med nobakedcheesecake. Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecake bollar i den. Lättast doppar du dina cheesecakebollar i den smälta chokladen med hjälp av två gafflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.