No bake halloncheesecake – Raw, gluten- och mjölkfria!
Cecilia Folkesson
Cecilia Folkesson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st
  • Botten
  • 0,75 dl kokosflingor
  • 1,5 dl cashewnötter
  • 1,5 msk agavesirap eller yaconsirap
  • 1 tsk vaniljextrakt eller 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • Fyllning
  • 2 dl osaltade cashewnötter
  • 1 dl kokosolja
  • 3 msk kokosgrädde / Coconut milk extra creamy
  • 3-4 msk agavesirap, yaconsirap eller annan sötning
  • 3 msk av saften från en citron
  • 3 dl rumstempererade hallon (går bra med tinade frysta)
  • 1 tsk vaniljextrakt eller 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.