Under tiden som cheesecaken tinar kan du göra citrontoppingen. Ställ tillbaka cheesecaken i kylskåpet och låt citrontoppingen stelna helt och hållet innan du dekorerar och serverar
Cheesecakefyllning. Ringla chokladen över cheesecaken. 1Cheesecakefyllning300 g Philadelphiaost 250 g ricotta 1,75 dl strösocker 3 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker. Kläm fast ett bakplåtspapper mellan botten och den löstagbara kanten på en springform, 18–24 cm i diameter, och tryck ut degen i ett jämnt lager (om formen är 18 cm i diameter bör den vara åtminstone 7 cm hög). Låt stå i kylen i 20 minuter. Låt tårtan stå övertäckt med plastfolie i frysen i 6–8 timmar. Ta ut tårtan ur frysen cirka 30 minuter före servering
Det verkar som att jag snöat in påcheesecakespå siståne. Jag ber om ursäkt på förhand. Det är också en nobake variant som består av en klassisk digestivebotten och en fyllning som smakar MASSOR av lime
Jag har bunkrat lite inlägg inför den här renoveringsperioden men utöver det så tänkte jag ta vara på den här perioden utan ugn och bjuda på massa enkla recept som man inte behöver någon ugn för att göra
Ni är många som tycker om mitt recept påcheesecake i glas och det är ingen hemlighet att jag ÄLSKAR bakverk som man enkelt svänger ihop på några minuter och som inte ens kräver någon ugn
Blanda kexsmulorna med smält smör och tryck i botten på en form med löstagbara kanter. Lovade honom att jag INTE skulle baka någon tårta och självklart gjorde jag som jag hade lovat
Den behöver inte riktigt lika lång tid i kylen som några av mina andra cheesecakes eftersom denna innehåller gelatin, så det går att göra denna imorgon på för middagen om man vill servera den till efterrätt efter påskmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.