38 år
på nacken och tar sig ogenerat till caféets toalett. Ensam kvar sitter tjejen som ovilligt skruvar på sig och verkar känna sig obekväm i sin sits. Jag ser hur hon greppar sin handväska som om hon tänkte passa på att smita från platsen och aldrig mer dyka upp på samma café i rädsla för att träffa på mr wet-kalsong igen men efter 2 andetag verkar hon ångra sig som om samvetet knackat på axeln och bett henne stanna.
Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till din eller dina dippsåser och ställ dem kallt. Blanda med olja och lägg i ett lager på en plåt med bakplåtspapper
Grilla köttet med salt och peppar på låg värme (ca 125 g) till ca 50 grader och låt de sedan vila 8-10 minuter i aluminiumfolie eller smörpapper, tänk på att inner temperaturen stiger när de vilar
Koka ihop och låt koka så att det reduceras ner till ungefär hälften. Ta bort kastrullen från vattenbadet och häll sakta ner det smälta smöret i en fin stråle under vispning
Namnet på den låter kanske inte så inbjudande men jag lovar er att den är riktigt god och mör om man tillagar den som man skall göra annars finns det risk att den smakar lever
Halvera potatisarna och förbaka dem i ugnen. Lägg köttet på grillen och när det återstår 10 minuter, pensla potatishalvorna med chilismöret och grilla dem
Hetta upp oljan i en liten stekpanna och fräs chilibitarna på svag värme tills de mjuknar något. Häll av oljan och blanda chilibitarna med majs, rödlök och koriander
Nu kommer ett par dagar sent inlägg om när Elin & Rickard var här och åt men bättre sent än aldrig och själva desserten kommer i ett egen inlägg senare för annars blir det så långt eftersom jag gjorde så många olika moment ifrån grunden
Servera genast tillsammans med tomat- ochmajssalsa Kycklingfritters. Skär tomaterna i mindre klyftor (om tomaterna är små, hacka annars tomaterna fint) och strimla salladslöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.