Nils Emils Potatisflarn
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 smördegsplattor
  • 1300 g kokt kall potatis
  • 112-15 ansjovisfiléer
  • 1½ dl hackad rödlök
  • 11 ½ dl crème fraiche
  • 13 dl riven ost
  • 13-4 smördegsplattor 300 g kokt kall potatis 12-15 ansjovisfiléer ½ dl hackad rödlök 1 ½ dl crème fraiche 3 dl riven ostLåt smördegsplattorna tina och kavla sedan ut dem enligt anvisningarna på paketet. Lägg dem på bakpapper. Skiva potatisen och lägg omlott på smördegen. Fördela anjovise ovanpå. Blanda hackad lök och creme fraiche och bred över. Strö över osten. Grädda i ugn 225 grader ca 25 min. Servera flarnet skuret i bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.