13-4 smördegsplattor
300 g kokt kall potatis 12-15 ansjovisfiléer ½ dl hackad rödlök 1 ½ dl crème fraiche 3 dl riven ostLåt smördegsplattorna tina och kavla sedan ut dem enligt anvisningarna på paketet. Lägg dem på bakpapper. Skiva potatisen och lägg omlott på smördegen. Fördela anjovise ovanpå. Blanda hackad lök och creme fraiche och bred över. Strö över osten. Grädda i ugn 225 grader ca 25 min. Servera flarnet skuret i bitar
Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg
Joråsåatt, nu vart det köttbullar. Tänkte göra mos till det, men det fanns bara fyra potatisar kvar, så det fick bli ugnsrostade rotsaker till köttbullarna istället
Spröda potatisflarn och knaperstekt bacon ger fin kontrast mot den milda torskfilén. Potatisflarn. Lägg ett potatisflarn på varje och fördela sedan resten av purén
Emil fyller 7 år och som många andra av oss i denna stad älskar han HV71. Våra guldhjältar. Chokladbottnar med mjölkchokladfluff & gräddvanlijkräm, dek med sp
Spröda potatisflarn och knaperstekt bacon ger fin kontrast mot den milda torskfilén. Potatisflarn. Lägg ett potatisflarn på varje och fördela sedan resten av purén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.