späd ev med lite mer vätska. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnsfast form och häll på den varma lagen. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. 300 g räkor med skal. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.