Har man bara basen - falukorv, någon slags tomatsås och riven ost så fixar det sig. Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra
Jag minns att jag åt det i England tillsammans med coleslaw och det var väldigt gott. Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Det är väl under mina dieter som det kan bli lite enformigt men sedan jag startade den här bloggen (och @tastyhealth på Instagram) har jag nog aldrig ätit så varierat som jag gör nu
Snart är det dags för val och aldrig trodde väl jag att jag skulle bli politiskt engagerad, men det är svårt att inte bli det när man springer på ett parti som Enhet, som i princip kämpar för allt det jag tror på, så i år ska jag dela ut valsedlar Men vi tar ett recept först
För min del ska det finnas detta. Skinka, brunkål, senap, ägg, sill (minst 2 sorter) rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, ost, kavring, vörtbröd, hårtbröd, franskbröd, julmust, risgrynsgröt, saftsås med hela jordgubbar
Vid korv - och skinkavdelningenhar jag svårt att hitta något som inte är fyllt med tillsatser och det som slår mig är att jag intehar en aning om varifrån detta kött kommer ifrån
Dessa fick sedan sig en smärre översköljning av flingsalt och lite olivolja innan de lades i en het (riktigt het) gjutjärnspanna med smör i för att bränna på en fin yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.