Mor min är fenomenal på att trolla fram smarriga röror med bönor och slikt. Enkeltoch mycket gott. Smaka av med salt, peppar och ett par droppar olivolja
Hade det inte envisatsmed att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongenoch ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsiktengenom fönsterna istället
Tillsätt de övriga ingrediensernaoch smaka av med salt och limesaft. Stek nötfärsen i olivolja, när den fått färg tillsätter du kryddmixenochtomatpuren, låt fräsa
Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbildenoch jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Jag är ett stort fan av honom och var bara tvungen att gå tillbaka en annan dagoch handla något. Endag när vi strosade omkring vid Rockefeller Plaza såg jag till min förtjusning Bouchon Bakery
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.