För fräschheten och de goda smakerna står jordgubbarna, citronen och vaniljen för, perfekt för en knorrande mageoch om jag orkar så ligger där även några kokta ägg och väntar
Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Nu är det väl ingen större nyhet att det är viktigt med en fungerande mageoch en fungerande tarm, men Giulia Enders lyckas göra den kunskapen både rolig och intressant
Receptet kommer upp i ett inlägg sen, vill dels ha en snygg bild till inlägget men sen vill jag verkligen äta innan jag skriver inlägget, magen börjar kurra lite smått och jag vet att första dagarna brukar vara jobbiga och det känns som man ska hungra sönder sig
Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av). Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen
Nackdelen med att älska att laga mat och att baka är att det, efter några års övning, blir väldigt gott så ibland kan man inte riktigt sluta äta tills det är försent ochmagen är proppfull och resten av kvällen spenderas på soffan
Ständigt sneglande på vågen, den svullna magen som krånglar och tröttheten som kommer. Kollade innehållsförteckningen igår på Proviva och det är rena godiset
men även om den var med massvis med nyttigheter, reagerade min mageoch hjärna på den rätt mycket. Man kan också ta alla ingredienser direkt från kylskåpet, då får du en fräsch och svalkande smoothie
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.