Nektarinmarmelad med valnötter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g nektariner
  • 10.5 st vaniljstång
  • 10.5 dl vatten
  • 1500 g syltsocker
  • 11 dl valnötter
  • 1900 g nektariner 0.5 st vaniljstång 0.5 dl vatten 500 g syltsocker 1 dl valnötter 1 literKärna ur och hacka nektarinerna fint. Dela vaniljstången på längden. Lägg nektariner, vaniljstång och vatten i en gryta och koka upp. Koka under lock i 5–10 minuter.
  • 1 Rör ner syltsocker och koka häftigt utan lock i 5 minuter. Skumma väl och ta upp vaniljstången. Lägg i valnötterna och häll upp på burkar och förslut.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.