1. Kärna ur nektarinerna och skär dem i små bitar. Väg och beräkna 5 gram syltsocker per 10 gram frukt för lättsockrad sylt, eller 10 gram per 10 gram för söt sylt
Nektarinmarmelad. Populära inlägg. Våfflor utan mjölk och ägg. Detta recept har jag fått av en vännina det är toppen om man har mjölk och äggallergiker i familjen
1. Dela, kärna ur och tärna nektarinerna fint. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. 2. Blanda nektariner, vaniljstång, vaniljfrön, syltsocker och citronsaft i en gryta
Dela, kärna ur och tärna nektarinerna fint. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda nektariner, vaniljstång, vaniljfrön, syltsocker och citronsaft i en gryta
Men imorgon tänkte jag laga ankbröst och koka nektarinmarmelad, så titta in framåt kvällningen. Jag lovade ju att lägga ut en vägbeskrivning till Månstad och Sibbarprsåsens loppis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.