Nektarinkaka - galet god och nyttig!
Ulrika Gabriel Inspiratör
Ulrika Gabriel Inspiratör
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • Du behöver
  • 3 bananer 2 msk tahini
  • 2 dl hasselnötsmjöl
  • 3 dl havregryn
  • 1 msk Kardemumma Latte (kryddblandning från Sonnentor - har du inte den tar du 1 tsk kardemumma och gärna en liten nypa vaniljpulver, muskot och kryddnejlika)
  • 3 msk kokossocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 msk kokosolja
  • 2 - 3 nektariner (går såklart jättebra med exempelvis persikor, äpplen eller päron också)
  • Blanda samtliga ingredienser utom nektarinerna i en mixer och blanda ihop till en jämn smet.
  • Häll upp smeten i en pajform (smörj gärna med lite extra kokosolja först).
  • Dela nektarinerna i klyftor och dekorera kakan med dem.
  • Grädda i 200 grader 30 - 40 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.