Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och medglutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Frasiga familjevåfflor lika goda med sylt och grädde som med lönnsirap och skivad banan. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Blanda ner fiberhusk och rör om tills degen tjocknar. En saftig, god naturligt glutenfri limpa. Limpan är gjord på bovetemjöl som är en ört och naturligt glutenfritt
Den är naturligt glutenfri och består kort och gott av rismjöl, majsmjöl, potatismjöl och husk. De här glutenfria frukostfrallorna är nämligen bland de bättre jag åstadkommit, och de har haft en strykande åtgång även hos den övriga familjen som inte alls är glutenintolerant
Jag testade att göra en glutenfri variant mednaturligt glutenfritt mjöl och stärkelse. Nästa gång testar jag nog att ersätta mjölet med glutenfri mix, då tror jag att kakorna blir segare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.