Naturligt glutenfria bröd (även mjölkfria)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3,5 dl rismjöl
  • 3,5 dl durramjöl (sorghum flour), skrädmjöl eller malda glutenfria havregryn (kör i matberedaren)
  • ½ dl Tapioca*** (kan ersättas med potatismjöl)
  • 1 dl majsstärkelse
  • 2 tsk salt
  • ½ dl psylliumfröskal
  • ½ dl + 1msk pofiber
  • 50 g jäst
  • 7 dl vatten
  • 2 rumstempererade ägg + lite extra till pensling
  • 2 msk olja
  • 2 msk honung
  • sesamfrön till dekoration (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.