Tvärtom tycker jag, ju mer man läser och lär sig av andras sätt att upptäcka den stora glädjen som finns i att laga naturligmatav rena råvaror, desto roligare blir det
Han tog sig bokstavligen tillbaka upp ur sjuksängen och skapade sig ett riktigt friskt och starkt liv, genom att förändra sitt sätt att äta och efterhand även med tillägg av en hel del naturligoch lekfull träning
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Matoch Vin. Nu skrivs det redan om julmatoch nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
En dag fylld av glädje och munterhet. Och ackompanjerat med ett ypperligt väder detta år dessutom. Bara det i slutet av april, lunch är väl inte så ovanligt, men middag
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med matoch bak inriktning. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Det fungerar naturligtvis med andra ”stekar” av både älg och nötkött. Här på ön har vi nu lyckan att få älgkött av grannen i byn som jagar och det är med omsorg jag planerar varje liten bit vi fått
Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.