Sätt ugnen på 225 grader. Stek kycklingen i olja, salta och peppra lätt. Blanda pasta med kyckling, majs, salladslök och röd pesto och lägg i en smord ugnsform
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 196 1 gul lök. 2 msk raps- eller solrosolja. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
-Mama Skogly ♥ 2 ägg 4 port kokt ris. God morgon. Måndag igen och en ny arbetsvecka ligger framför oss. Den här veckan blir det, förutom det gamla vanliga, även bio och luciafirande
Om du vill ha i kyckling så kan du hacka kycklingfile och steka det tillsammans med vitlöken som jag gör i början av receptet och sen följa receptet som vanligt
Fräs hackad vitlök och lök, curry och paprikapulver i en stekpanna med matfett. Tillsätt tärnad kyckling, strimlad vitkål och paprika och strimlade sockerärtor
Här kommer ett ytterligare lättlagat recept som passar perfekt till vardags. 500 g kycklingfilé, 2 tsk sambal oelek, 3 tsk rapsolja, 1 gul lök, 3 stora vitlökar, 1 bit purjolök, 1 bit röd paprika, 100 gram rökt skinka, 1 tsk socker, 3-4 tsk ketjap manis, 2 ägg , 6 dl kokt ris (480 gram), ev 1/2 citron som tillbehör. 3-4 tsk ketjap manis
ihop kall sås om du önskar ha den till NasiGoreng. NasiGoreng är klart att servera. 12-4 ägg. 1 liter kokt ris eller koka fyra portioner ris, välj gärna asiatiskt jasminris men vilket ris som helst funkar
Servera gärna med en kall creme fraiche-sås, gjorde min vanliga med sambal oelek och vitlökspulver. Jag har ju alltid varit mycket mer för salta saker istället för söta, så här kommer jag använda många recept
Receptet kommer ur boken "Mitt barn äter allt" och är skriven av Niklas Ekstedt och Christian Daun. 1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.