Nasigoreng är en indonesisk rätt som oftast innehåller kyckling, grönsaker och ris. Finhacka lök och vitlök och strimla kycklingen, skala morötterna och skär strimlor med en osthyvel
Späd med vattnet lite åt gången. Strimla kycklingenochbaconen. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Klipp och kraperstek baconetoch strö det sedan över kycklingen
Kycklinglårfilé fylld med mozzarella och basilika, omlindade medbacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Det fick bli kycklingmed smak av dragon ochbacon. Smaka av med salt och peppar. Blanda dem med soja. Häll såsen över kycklingenoch rör ner hälften av baconet, koka upp
Fräs hackad vitlök och lök, curry och paprikapulver i en stekpanna med matfett. Tillsätt tärnad kyckling, strimlad vitkål och paprika och strimlade sockerärtor
Tillsätt sambal oelek och låt den fräsa med. Gör så som du och ni tycker om där hemma. Denna rätt kan varieras hur mycket som helst, ta de grönsaker ni gillar där hemma, lägg till nötter om ni så önskar, byt ut kycklingen mot räkor eller servera Sweet Chili sås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.