Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Spread margarin in a cake form(20 cm) and reserve it. - Mix all the ingredients very well, using only 50 g of the butter, spread in the form and bake it for 1 to 2 hours at 200*
I går blev det och göra en snabbtårta eftersom jag ville ha nåt att fika med efter grillningen och de blev en naken tårta som de kallas för eller Naked Cakes låter ju bättre
Vaniljbottnar240 g vetemjöl [4 dl] 3 g salt [0,5 tsk] 15 g bakpulver [1 msk] 300 g strösocker [3,75 dl] 5 g vaniljpulver [1 tsk] 125 g standardmjölk [1,25 dl] 100 g vatten [1 dl] 25 g citronsaft [0,25 dl] 125 g olja [1,25 dl] 165 g ägg, rumsvarma (ca 3)
Memma hör till påsk, men det är inget man kan köpa här i Amsterdam. Vanligen innehåller memma rågmalt, men det hittar jag inte heller här, så jag gjorde den på endast rågmjöl
Gör så här. Honungsrostade mandlar. Sätt på ugnen på 175° C. Blanda ihop mandel, honung och kanel i en bunke och bred ut ett tunt lager på ett bakplåtspapper
Gör så här. Apelsinterrin. Filéa apelsinerna och spara saften som blir. Ljumma upp saften och grappan tillsammans med gelatinet i en kastrull tills det smälter, koka inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.