Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
nachostacokryddaost (gärna Norrglimt, alltså fd Krutrök)avocadocitroncreme fraichesweet chilisalt och peppar(jag tog ingen vitlök)räkorLäg ut nachos på ett bakplåtspapper
Bred röran på nachos och lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Är hemma med febran idag. Att få sitta ute med en kopp kaffe, solandes mot en husvägg med en god bok i handen
Servera färsen med riven ost över och morotsskivor istället för nachos. Men med en bra krydda och lite goda tillbehör så fungerar det fint både för mig och till LCHF-kosten
Strimla kycklingen och lägg i en plastpåse tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmix. Servera alla ingredienser i skålar och gärna med en sallad till
Placera tomater, serranos och vitlöksklyftan på ugnsplåt på medelvärme. Ta återstående tomater hacka till dem lite om det behövs, tillsätt dem tillsammans med lök salt i en skål för att uppnå en chunky salsa
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Börja med att steka köttfärsen och blanda den med kryddpåsen enligt anvisningarna. Ha en näve med chips i botten av gjutjärnspannan, så att dom täcker botten
Toppade pizzan med ruccola, gräddfil, nachoschips och sriracha. Jag hade massa köttfärssås i kylen som jag toppade pizzan med och sen hade jag även på picklad chili som jag lagt in själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.