Klä botten på en springform, (med löstagbar kant) med bakplåtspapper. Vispa grädden medelhård för sig. Låt stå framme i cirka 30 minuter och toppa med valfri topping, ex-vis noblesse och färska hallon
Ingredienser Portioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta medvaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.