Fyra olika tårtor och först ut är denna nöttårtamedswissmeringuebuttercream emellan. Häll i en form med löstagbar kant och grädda 175 grader i 45 minuter. SwissMeringueButtercream Choklad 3 äggvitor1. Fortsätt vispa med hjälp av en Kitchen Aid eller liknande tills den är ljummen, det tar ca 10 minuter
With whisk attachment of mixer, begin to whip until the meringue is thick, glossy, and the bottom of the bowl feels neutral to the touch (this can take up to 10 minutes or so)
Så det som är väldigt bra medswissmeringuebuttercream är att den är väldigt förlåtande. Vanlig smörkräm som är gjord med smör och florsocker som bas har ju en tendens till att antingen smaka smör eller för mycket socker
Jag har ju jobbat med den förut och idag blev det med hallonsmak. SwissMeringueButtercream är en fantastisk marängsmörkräm som inte är för söt, utan bara god
Efter en viss korrigering av receptet, för att fungera med svenska måttangivelser, och några omgångar med provbakning så blev det provsmakning hos mig och tummen upp från fina Malin
Jag tyckte det var något speciellt och extra härligt med det tjocka lagret av maräng på toppen av pajen, kanske är det till och med så att jag fortfarande tycker det
Den gillar vi med. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Myndig med andra ord. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Smula ner resterna från tårtbottnen i en skål, tillsätt den vispade grädden (gärna smaksatt med lite socker och vaniljsocker), rom och frukten, rör runt
Var därmed tvungen att göra en paj när vi kom hem för att jämföra och visst var min godare. När vi var i USA på semester så beställde vi in en bit Lemon meringue pie på ett ställe som skulle vara kända för sina pajer
Blev uppvaktad med blomma och present. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med färdigkokt kondenserad mjölk. 1 burk med färdigkokt
Enkel att baka med. Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 1 burk med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.