Smaksätt med citronskal och citronsaft. Citronkräm. Garnera med citronskal och citronmeliss. Bred ut smeten i en långpanna, 30x40 cm, med bakplåts-papper i botten
Citronkrämmed grädde, hallon och havrecrunch. Smaksätt med lite kardemumma eller vanilj. Citronkräm. Varva citronkräm, grädde, hallon och havrecrunch i portionsglas precis innan servering
I morse vaknade vi med så mycket snö upp över sovrumsrutan att man inte ens kunde urskilja sopbilen som traditionsenligt beepar sig bakåt längs gatan varje onsdag
Idag fick citronkrämen sällskap av pannkakor och vispad grädde och den är ju en höjdare i paj, eller på en pavlova eller scones, eller till egentligen ganska mycket
Krämen heter lemon posset på engelska och härstammar från medeltiden. Servera med en liten kaka vid sidan av och kanske några hallon om de finns att tillgå
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar medcitronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.