Eftersom jag hade ägnat dagen åt shopping med min syster (hon hade shoppat, jag utgjorde smakråd) var jag ganska seg på kvällen och orkade inte riktigt baka de där marängerna jag hade tänkt
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörkchoklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
-P. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Vill tipsa er om fantastiskt goda chokladochkolabollarmed pistagenötter. Medjooldadlar köper du på fruktavdelningen i lösvikt, det är stora och lite sega dadlar som har en otroligt god kolasmak
Man kan se det på olika sätt - och jag ser det som att det är rätt sorts kalorier. Att kalla den här fudgen nyttig, är kanske en överdrift - den består trots allt av en hel del kalorier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.