Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Vik nu ner choklad/zucchinismetenmed de vipade äggen, blanda noga men försök inte pressa ut all luft ur äggen utan vik runt smeten tills den blandats jämt
Börja med att brygga kaffe och låt svalna. En klassisk milkshake för mig är en kaloribomb fylld med grädde och socker så jag ville göra en riktig vitaminbomb istället men som ändå har samma konsistens
Vi avslutade helgen och semestern med. Riklig chokladsmak och den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) och kaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
Inlägget dadelbollarmedchoklad och tusensköna publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Jag har för första gången provat att göra rawfood bollar, jag älskar vanliga chokladbollar men ville prova ett nyttigare alternativ utan massa tillsatt socker och smör
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner detta växelvis med smörblandningen i smeten. Kaffe och choklad är ju en kombination som är väldigt gott och som man aldrig kan få nog av
Rör ihop smeten med de finkrossade digestivekexen till en välblandad deg. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smaken av kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
Då kakorna är fullkomligt kalla tar du dem ur frysen, och brer ett halvtunnt lager av chokladen på en kaka, och lägger därefter samman kakan med en annan kaka, tryck något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.