Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Recepten jag skapar med mjölmixen nu i början är enkla och neutrala så att ni har så stor användning av mjölmixen som möjligt
Antingen som en kolhydratskälla, typ kött med en fräsch sallad och bröd eller som gott tillbehör. Det vanliga är att vi köper färdiga vitlöksbaguetter (typ Hattings ni vet) eller så köper vi en färdig vanlig baguette, skär skåror i brödet och fyller med hemgjort vitlökssmör
2 dl mandelmjöl2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1 ägg1 dl creme fraiche1 dl keso1 nypa saltBlanda ihop alla torra ingredienser, sedan ner med resten och rör om med. Läs hela inlägget 2 dl mandelmjöl
Knäck 4st ägg i en skål, blanda i 225 gram keso, 2 dl kruskakli, en dl solrosfrön, en dl hela linfrön, en halv dl chiafrön, en halv dl mandelmjöl, en halv dl skalade sesamfrön, 1tsk bakpulver (kan uteslutas) 2 msk fiberhusk, 1 1/2 tsk salt
Vilken lycka att bara kunna hiva fram en påse med läckert Lchfbröd när man kommer hem trött och hungrig efter en hård arbetsdag, stoppa en brödskiva i brödrosten och strax därpå njuta av den ljuvliga smaken av varmt bröd med smältande smör på, och kanske några ostskivor därtill … Detta måste ni testa, foodies
Min mamma har alltid bakat en massa bröd under min uppväxt, och jag kan tycka att en macka med gott pålägg ibland kan vara något av de godaste som finns
Smörj en brödform och bröa med riven kokos. Taggat med. 6 ägg1 dl kokosvatten(vanligt vatten går bra) 2,5 dl mandelmjöl 1 msk fiberhusk 1/2 msk bakpulver 2 tsk brödkryddor 1/5 dl sesamfrön 1 dl gojibär1/5 dl mandelspån En näve halvkrossade valnötter Gör så här. Grädda i ca 1 timme på 175grader Jättegott med en skiva västerbottenost på. 2,5 dl mandelmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.