Man lockas- eller i alla fall inte jag- att ta vägen förbi affären och köpa något snabbt att laga eller färdigmat, när man förberett innan och det går lika fort som att koka pulvermos och fiskpinnar
Ankbröst 1. Sätt ugnen på 150°. Lägg ankbröstet med skinnsidan ner i en kall teflonpanna. Sätt på plattan och stek tills ankbröstet fått en fin gyllenbrun färg
Nyligen har vi fått kokböcker och Apple Butter från våra släktingar i Missouri, USA. Apple butter liknar vårt äpelmos, men är lite tjockare i konsistensen
Det är stor risk att det blir en del rabarberrecept här på bloggen framöver. Nu på våren är ju rabarbern så himla god och jag har samlat på mig några recept som jag vill testa
När jag någon gång roat mej med att se på statistiken för min blogg har jag undrat varför mitt inlägg om fisk i Kroatien har haft så många visningar, det var ju som inget speciellt med det
(Jag tar med alla kärnor också. Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Stek på hög värme någon minut på varje sida så att köttet får färg. Och idag blev det sannerligen något extra, i helgen var jag nämligen och införskaffade planksteksbrädor och idag kalasade vi på på varsin härlig plankstek till middag
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Det var trevligt att byta ut pastan mot gnocchi, det gick hem hos alla i familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.