myTaste
myTaste.net
Sök
Populära kategorier
Pannkakor
Kladdkaka
Chokladbollar
Amerikanska pannkakor
Lasagne
Korvstroganoff
Sockerkaka
Äppelpaj
Chili con carne
Köttbullar
Kanelbullar
Coleslaw
Kärleksmums
Potatisgratäng
Köttfärslimpa
Rabarberpaj
Lax i ugn
Kycklinggryta
Våfflor
Pasta carbonara
Morotskaka
Äppelkaka
Bananpannkaka
Kyckling i ugn
Köttfärssås
Pajdeg
Lchf
Tårta
Knäck
Pannacotta
Blåbärspaj
Stuvade makaroner
Smulpaj
Chiapudding
Banankaka
Kladdig kladdkaka
Populära recept just nu
Recept skapade av användare
Populära kategorier
Sidor
Om myTaste
FAQ
Support
Cookies
Jobb
Användarvillkor
Integritetspolicy
Analytics
Skapa recept
myTaste actions
Hämta myTaste Webbläsarknapp
Skapa ett nytt recept
Spara recept från en hemsida
Lägg till en blogg på myTaste
Notiser
Du har inga notiser
Logga in
Skapa konto eller logga in
Dela det här receptet
0
Spara
Bröd att baka
Nässelgrova
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg
0
0
röster
0
1
Ingredienser
1 liter
färska nässlor
5 dl
vatten
5 dl
rågmjöl
2 tsk
salt
3 msk
hasselnötsolja
1 paket
jäst
1 1/2 dl
kallt vatten
7 1/2 - 8 1/2 dl
vetemjöl special
1
ägg
1/2 dl
hasselnötter
12
Grädda
10
minuter
250
grader
200 grader
och
40
minuter
Beskrivning
Kommentarer
Logga in
eller
Registrera
för att kommentera.
Skicka
Bröd att baka
5
155
Följ
Även sparat i
Mina favoriter
siestahippo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.